ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάβια Ορφανίδου: «Ο ήλιος της ζωής μου»

Τα πολύ όμορφα λόγια της βουλέυτριας.

Δέσποινα Άσπρου

Η Σάβια Ορφανίδου συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία @seana_1990 για τη δημιουργία της έκθεσης «Όταν ο ήλιος…» υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλης, Αννίτας Δημητρίου και η ίδια, με το τέλος της εκδήλωσης έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες - ανάμεσά τους και ένα κοινό στιγμιότυπο με την Αννίτα Δημητρίου και έγραψε: «Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν συμβολίζουν το φως που διαχέει τις ψυχές των ανθρώπων, τη ζεστασιά του ήλιου που γεμίζει τις καρδιές, την δύναμη που κινεί τους ανθρώπους. Σε συνεργασία με την 12άχρονη Αναστασία Καραολή και την 8χρονη Μαρία Καραολή, ζωγραφίσαμε τον ήλιο μας έχοντας κατά νου τον δικό μου ήλιο, την κινητήριο μου δύναμη, την κόρη μου Δέσποινα. Για αυτό και δώσαμε στο έργο την ονομασία «Ήλιος της ζωής μου».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις αδελφές Αναστασία και Μαρία Καραολή που από την πρώτη στιγμή εργάστηκαν με αγάπη προς τον σκοπό και αφοσίωση στο να δώσουν όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά και στον συνεργάτη μου Στέφανο Καραολή @_stefan_kar για την ιδέα της δημιουργίας»

Τιμή μου που συμμετείχα στην υπεροχη πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία @seana_1990 για τη δημιουργία της έκθεσης «Όταν ο ήλιος…» υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλης, @annita.cy».

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση