ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζει καρδιές η Χ. Παυλίδου: Το «ευχαριστώ» και τα συγκινητικά λόγια

«Αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου θέλησε να πει η Χριστίνα Παυλίδου στους διαδικτυακούς της φίλους το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας της, Άλκηστις Παυλίδου.

«Ήταν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά»

Η ηθοποιός σε ένα μακροσκελές κείμενό της ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε».

«Αγαπημένοι φίλοι θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον καθένα από σας ξεχωριστά για την έκρηξη αγάπης προς το πρόσωπό της μανούλας μας Άλκηστις! Νιώθαμε πόσο αγαπητή είναι η μανούλα μας, το βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στις εκδηλώσεις αγάπης από γνωστούς και άγνωστους, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε! Νιώθω βαθιά συγκινημένη Και ευλογημένη που είχα για μάνα ένα τόσο ξεχωριστό και φωτισμένο πλάσμα! Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μέσα στο φως γιατί φώτισε τις ψυχές όλων μας», έγραψε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήταν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά», συνέχισε, «για τους φίλους της αλλά και για τον άγνωστο ακόμα άνθρωπο που την πλησίαζε, για τους νέους, για τους δυστυχισμένους, τους μοναξιασμένους, για όλους, όλους».

«Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε με το χάδι της, την συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε! Αιώνια της η μνήμη», κατέληξε.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση