ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πύρρος Δήμας: Απαντά για την κόρη του που έχει πλέον άλλο επίθετο

«Μου είπε ότι θέλει να το άλλαξει»

Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, έχει αλλάξει το επώνυμό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρας της, το οποίο είναι Σδούγκου.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και ο ίδιος καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Fay’s time, μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άλλα παιδιά του Πύρρου Δήμα διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετό τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα, χωρίς να έχουν προβεί σε κάποια αλλαγή.

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης. Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συνέχισε: «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι και αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό. Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, μοιράζομαι τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος αλλά φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο τις ισορροπίες με την οικογένειά μου, τα παιδιά, τους συγγενείς. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση. Με τα παιδιά μου είμαστε τέλεια, έχω πολύ καλή σχέση».

Πηγή: gossip-tv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση