ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς περνάει στο lockdown η Άντρη Καραντώνη

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για την Άντρη Καραντώνη, που προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά μέσα στο τρίτο lockdown, το οποίο είναι σε ισχύ από το πρωί της Δευτέρας στην Κύπρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται στα καλύτερά της και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις επαγγελματικές  υποχρεώσεις και φυσικά την οικογενειακή της ζωή, η οποία της προσφέρει τη μεγαλύτερη χαρά. Ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Νεοκλή Σκουρουμούνη, και έχοντας δυο πανέμορφα κοριτσάκια, τη μεγάλη τους κόρη, Αργυρώ και την ολίγων μηνών Σύλια, ψάχνει να βρει δημιουργικούς τρόπους να περάσουν τη μέρα τους μέσα στο σπίτι, αφού λόγω lockdown, δεν υπάρχει η δυνατότητα για βόλτες.

Η Άντρη Καραντώνη μοιράζεται συχνά με τους followers της τις προσωπικές της στιγμές, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Σήμερα, λοιπόν, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο στιγμιότυπο από το story, που ανέβασε, τα κορίτσια του σπιτιού αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με το καρότσι μέσα στο ... σαλόνι του σπιτιού.

 

 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάνε υπέροχα, παρά το lockdown και η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό οικογενειακής ευτυχίας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση