ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτη Κυρία: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την επίσκεψη στη Νέα Υόρκη

Σε ποια μέρη βρέθηκε;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Πρώτη Κυρία, καθώς συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στα πλαίσια συμμετοχής του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Από τα πρώτα μέρη που επισκέφθηκε τη χθεσινή ημέρα ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στην περιοχή όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Μνημείο αφιερωμένο στα θύματα αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Διαβάστε επίσης:
Κομψή σε fashion event στη Νέα Υόρκη η Φιλίππα Καρσερά

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Φιλίππα Καρσερά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα, και σχολίασε στη σχετική λεζάντα θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα: ''Πρώτος σταθμός στη Νέα Υόρκη στον εμβληματικό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν». Ένα πολύ σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας, σημείο αναφοράς για τη Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Αμερικής που φωτίζει με ελπίδα τον τόπο όπου γράφτηκε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, μνημείο θύμησης και προσευχής για όλα τα αθώα θύματα της τρομοκρατίας. Κάτι μοναδικά αποτυπωμένο στις εξαίσιες αγιογραφίες από τους Αγιορείτες πατέρες Λουκά και Παχώμιο από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους που είχα την ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στον Πατέρα Ανδρέα Βιθούλκα, στον Πρωτοψάλτη Δημήτρη Κατσικλή και την Διευθύντρια κα Πατρίσια Μόσχου. Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Μνημείο και Μουσείο αφιερωμένο στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου όπου αφήσαμε λίγα λουλούδια σε ένδειξη μνήμης και σεβασμού στις χιλιάδες των αθώων θυμάτων με την ευχή να μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες''.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippa Karsera (@phkarsera)

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση