ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κομψή σε fashion event στη Νέα Υόρκη η Φιλίππα Καρσερά

Η Πρώτη Κυρία του νησιού μας βρέθηκε στο ετήσιο γεύμα Πρώτων Κυριών Fashion 4 Development.

Δέσποινα Άσπρου

Η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, έδωσε "το παρών" της στο ετήσιο και γεμάτο μόδα γεύμα F4D, το οποίο οργανώνεται για τις Πρώτες Κυρίες και φέτος πραγματοποιήθηκε προς τιμή της εκλειπούσας βασίλισσας της Βρετανίας.

Όπως είδαμε σε φωτογραφία που δημοσίευσε σε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πρώτη Κυρία της Κύπρου ήταν ιδιαίτερα κομψή.

Συγκεκριμένα, για την περίσταση η Φιλίππα Καρσερά επέλεξε να φορέσει ένα κομψό μπεζ κουστούμι το οποίο συνδύασε με σατέν τοπ σε πιο ανοιχτή απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ταιριαστές γόβες, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο φθινοπωρινό office look.

Οι καλεσμένες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δουν μερικές από τις δημιουργίες του Stewart Parvin, οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τη βασίλισσα Ελισάβετ και οι οποίες κατά την άποψή του, θα μπορούσαν εύκολα να φορεθούν από εκείνη. Να σημειώσουμε πως ο σχεδιαστής εργάστηκε για την βασιλική οικογένεια για περίπου είκοσι χρόνια και είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αρκετές iconic εμφανίσεις που έκανε τα τελευταία χρόνια. Στην εκδήλωση παρουσίασε επίσης η  Milliner Rachel Trevor Morgan, επίσης στενή συνεργάτιδα της βασίλισσας, μερικά καπέλα τα οποία ήταν εμπνευσμένα και σε αυτή την περίπτωση από την Βρετανίδα μονάρχη που άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022. Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης και ο διάσημος σχεδιαστής Thebe Magugu.

Όσον αφορά τώρα στην επίσκεψη της Φιλίππας Καρσερά στη Νέα Υόρκη να πούμε πως πέρα από το γεύμα, μετέβη χθες 19 Σεπτεβρίου και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στην περιοχή όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια πήγε στο Μνημείο αφιερωμένο στα θύματα αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στο Μνημείο, η Πρώτη Κυρία εναπόθεσε λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων, στα οποία περιλαμβάνονται και δύο άτομα κυπριακής καταγωγής, και ακολούθως ξεναγήθηκε στο Μουσείο αφιερωμένο στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Προεδρία, η Πρώτη Κυρία θα παρακολουθήσει την προσφώνηση της ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ενώ θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που παραθέτει η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών προς τιμή των συζύγων των αρχηγών κρατών, που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση των ΗΕ.

Να προσθέσουμε πως στις 22 Σεπτεμβρίου, η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη θα επισκεφθεί το Σχολείο Αγίου Δημητρίου της ελληνορθόδοξης κοινότητας στην Αστόρια, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με το Συμβούλιο του Ταμείου Βοήθειας Παιδιών της Κύπρου (Cyprus Children’s Fund Board).

Κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη, η κ. Καρσερά Χριστοδουλίδη θα συνοδεύσει τον σύζυγο της στη δεξίωση που θα παραθέσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγος του, ενώ θα παρευρεθεί, επίσης, στη συνάντηση του Προέδρου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και στο δείπνο που θα παραθέσουν προς τιμή του προεδρικού ζεύγους οι ομογενειακές οργανώσεις.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση