ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι συγχαίρουν τη Νέα Πρόεδρο της Βουλής

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές στην Αννίτα Δημητρίου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Αννίτα Δημητρίου εξελέγη νέα Πρόεδρος της Βουλής. Είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στο αξίωμα από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας και η πρώτη Πρόεδρος της Βουλής προερχόμενη από τον ΔΗΣΥ μετά τον Γλαύκο Κληρίδη.

Την κα. Δημητρίου ψήφισαν οι 18 βουλευτές του ΔΗΣΥ, οι 4 του ΕΛΑΜ και οι 4 βουλευτές της ΔΗΠΑ. Η ίδια δήλωσε: «Μια τέτοια πιθανότητα δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου» και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των κομμάτων διαβεβαιώνοντάς τους ότι με συνεργασία και σύμπνοια θα αντιμετωπίσουν τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν «φωτιά», με διάφορους επώνυμους να σπεύδουν να συγχαρούν την πρώτη Πρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθούν μερικά από τα συγχαρητήρια μηνύματα:

Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού συνεχάρη τη Νέο Πρόεδρο με τα εξής λόγια: «Ιστορική η σημερινή μέρα. Και για την Κύπρο μας, αλλά και για την παράταξή μας.
Μια νέα γυναίκα, ικανή κοινοβουλευτικός, εργατική, με συγκρότηση και ήθος, στην Προεδρία της Βουλής. Είμαστε βέβαιοι ότι η Αννίτα Δημητρίου θα συμβολίσει τη νέα εποχή στη Βουλή. Συγχαρητήρια Αννίτα μας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Φωτεινή Τσιρίδου

Η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ σχολίασε την ''ιστορική αυτή μέρα'' γράφοντας: «Η @annita.cy είναι η νέα Πρόεδρος της Βουλής. Και είναι η νέα Πρόεδρος της Βουλής όχι γιατί είναι γυναίκα, αλλά γιατί είναι μια ικανή πολιτικός.
Έχει αποδείξει την αξία της πολλές φορές, σε πολλά και διαφορετικά πόστα. Με εργατικότητα, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα, η Αννίτα έχει τα εχέγγυα για να αποκαταστήσει το κύρος του θεσμού που προεδρεύει.
Είναι μια ιστορική ημέρα για την Κύπρο. Το ότι έχουμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Βουλής είναι ένα ορόσημο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fotini Tsiridou (@fotinitsiridou)

Σάβια Ορφανίδου

Η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ εξέφρασε την υπερηφάνεια της γράφοντας: «Η Αννίτα νέα Πρόεδρος της Βουλης! Τόσο μα τόσο περήφανοι όλοι μας για αυτή την επιλογή! Καλές δουλειές Αννίτα μου !»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by savia (@saviaorph)

Λουκάς Φουρλάς

Ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος ευχήθηκε στη Νέα Πρόεδρο: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου @annita.cy. Μια ιστορική στιγμή για τον τόπο μας η εκλογή της πρώτης γυναίκας προέδρου της Κυπριακής Βουλής. Είμαστε περήφανοι για σένα, συνέχισε με σύνεση και είμαστε δίπλα σου. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο σου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loucas Fourlas (@loucas.fourlas)

Κάτια Θεοδότου

Η γνωστή επιχειρηματίας σχολίασε το γεγονός με δύο insta stories: «Πρώτη γυναίκα στην Προεδρία της Βουλής [...] Κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο...»

Ελπίδα Ιακωβίδου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Όμορφη μέρα κάθε μέρα'' σχολίασε: «Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής. Συγχαρητήρια Αννίτα Δημητρίου»

Νικόλας Ιωαννίδης 

Ο γνωστός fashion editor σχολίασε την εκλογή της Πρώτης Γυναίκας Προέδρου της Κυπριακής Βουλής γράφοντας: «Για πρώτη φορά θα ακούσουμε το Κυρία Πρόεδρε...! Συγχαρητήρια @annita.cy Δύσκολο το έργο σου! Μακάρι να δούμε νέα πνοή!»

 

 

Συγχαρητήρια, στην Νέα μας Πρόεδρο!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση