ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Πατρίτσια Νικολάου: Όσα φέρνει η σημερινή έκλειψη

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι οι ευνοημένοι...

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Στις 16 Μαΐου του 2022, στην Πανσέληνο του μήνα, έχουμε την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους. Μία έκλειψη που δονεί τις συγκινήσεις, φορτίζει τον ψυχισμό. Προσδιορίζει και φωτίζει ό,τι πρέπει να εκλείψει, προκειμένου να βρούμε τον δρόμο της μεταμόρφωσης.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται στα φυσικά αγαθά ή στις ανάγκες, που άφησαν αποτύπωμα στην ψυχή. Σε μία εποχή κρίσης αξιών μακράς διαρκείας, έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσουμε προσγειωμένα τις αδυναμίες μας και τις αδυναμίες του κοινωνικού περιβάλλοντος.Τι προβλέπει όμως η Πατρίτσια Νικολάου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Κριός
Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να σας απασχολεί για την προώθηση των ενδιαφερόντων σας και ανάπτυξη εισοδήματος.Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα πρέπει να επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία τάση να παρασυρθείτε από το συναίσθημα της συμπόνιας.

Ταύρος
Με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας, είστε άμεσα ενδιαφερόμενοι για το φαινόμενο των ημερών. Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Ίσως είστε απαιτητικοί όμως και εγωιστές. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις υπερβολές και να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Δίδυμοι
Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Είστε σε μία μετάβαση και αυτή η μετάβαση απαιτεί επανα-προγραμματισμό στη ζωή σας. Στα θέματα υγείας, αν προκύψει μία ευαισθησία που ενδέχεται να έχει όξυνση, θα σας ταλαιπωρήσει παροδικά. Αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία, γενικά αλλαγές ευεργετικές ως αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Χρήσιμο θα σας φανεί αυτό το διάστημα. Καθώς η έκλειψη εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν θετικά στοιχεία προς το ζώδιό σας.Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή και εκμεταλλευτείτε τις νέες προοπτικές.

Λέων
Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας, προκειμένου να κάνετε σωστές αλλαγές και επιλογές.Ενδεχομένως, θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σας, αλλά θα μπορέσετε με υπομονή και εγκράτεια, αν χρειάζεται, να τις διαχειριστείτε ψύχραιμα.

Παρθένος
Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους, συναντήσεις με ανθρώπους που σας εντυπωσιάζουν και σας έλκει η προσωπικότητά τους.Παράλληλα θα είστε αρκετά γοητευτικοί στον λόγο, πειστικοί στα επιχειρήματα και ουσιαστικοί στις ιδέες.

Ζυγός
Ηέκλειψη μας πληροφορεί πως η βαρύτητα δίδεται στα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο πρακτικές επιλογές.Θα μπορείτε να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και αποφασίζετε να περιορίσετε μεγάλες δαπάνες.

Σκορπιός
Στον δικό σας χώρο έχουμε την έκλειψη αυτή τη φορά. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να αλλάξετε εκ θεμελίων τη ζωή. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε.

Τοξότης
Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Σκέψεις βαθιές φωτίζει η έκλειψη και περιγράφει μία πιθανή παρεξήγηση ή πλάνη, ή αγωνία που δεν μοιράζεστε με το περιβάλλον σας.

Αιγόκερως
Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος προκειμένου να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Ανήκετε σε εκείνους που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν.

Υδροχόος
Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.Έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν δεν κάνετε υπερβολές λόγω συγκινησιακής φόρτισης της έκλειψης.

Ιχθείς
Φλερτ και συναντήσεις προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αποφάσεις όμως, καθώς υπάρχει ασάφεια και ένα πέπλο πλάνης ή αυταπάτης.Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, με βασικό στόχο την πνευματική σας μεταμόρφωση και αναζωογόνηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση