ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Τ. Τρύφωνος την «είπε» στον Jamie Oliver - Βίντεο

Έδωσαν ραντεβού για ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στο Λονδίνο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τον διάσημο σεφ Jamie Oliver είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί του, όσοι βρέθηκαν στο εστιατόριο Jamies Italian το πρωί της Πέμπτης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής και διευθυντής του Lovefm Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος γνωρίστηκε και συνομίλησε μαζί του.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Τάσος του ανέφερε, ότι πριν από κάποια χρόνια, όταν θα γίνονταν τα εγκαίνια του καινούριου μαγαζιού συνομίλησε με την εταιρία εδώ στην Κύπρο, που άνοιξε το εστιατόριο για να κάνουν μία εκπομπή Τετ-α-Τετ μαζί του στο Λονδίνο. Έστειλαν το αίτημα και ο διάσημος σεφ απάντησε ότι λόγω χρόνου δεν μπορούσε.

«Ζητήσαμε πριν από κάποια χρόνια να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί σου, όταν άνοιξες το εστιατόριο, γιατί έχω επίσης μια άλλη εκπομπή με συνεντεύξεις από διάφορες προσωπικότητες και θα ερχόμασταν στο Λονδίνο, αλλά μας είπες ότι δεν είχες χρόνο» του είπε και ο σεφ έδειξε ότι δε θυμόταν.

Πάντως μετά τη γνωριμία τους ο διάσημος σεφ είπε στον Τάσο, ότι όταν τύχει να πάει Λονδίνο, θα χαιρόταν να κάνουν μαζί ένα Τετ-α-Τετ.

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση