ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν η Χριστιάνα δούλευε ως γκαρσόνα

Τα μαθήματα ζωής που πήρε από το επάγγελμα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή ''Με Αγάπη Χριστιάνα'' βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/03) ο Πανίκος Πιλάλης.

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός, που πλέον βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιαστή, μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας. Με αφορμή την ερώτηση της Χριστιάνας ''Ποιες ήταν οι πρώτες δουλειές, που έκανε, για να βγάλει χρήματα;'' ο Πανίκος Πιλάλης απάντησε ότι έχει δουλέψει σε οικοδομές και ως γκαρσόνι.

Τότε, η Χριστιάνα θυμήθηκε και τη δική της εμπειρία και τα μαθήματα ζωής που πήρε, όταν δούλευε κι εκείνη ως γκαρσόνα. Όπως ανέφερε: «Νομίζω ότι στη δουλειά των γκαρσονιών, επειδή την έχω κάνει κι εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, νομίζω ότι μαθαίνεις να μετράς και λίγο τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Βλέπεις πάρα πολλά σε αυτές τις δουλειές.. Κόβεις αντιδράσεις, συμπεριφορές.. Βλέπεις χαρακτήρες, το πώς μπορεί κάποιος να υποτιμήσει έναν άνθρωπο, να μην τον υποτιμήσει,απλά και μόνο επειδή στο δικό του μυαλό κάποια επαγγέλματα είναι διαφορετικά.. Είναι πάρα πολύ μεγάλο σχολείο αυτό..».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση