ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όσα αποκάλυψε ο Κύπριος που τον κατηγόρησαν ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο Πάριου - Αλιμπέρτη

«Έλεγαν ότι τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Δούκας την Τρίτη 21/5 και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την έπαρση, τα λάθη που του κόστισαν την καριέρα και τις φήμες που ήθελαν την Σοφία Αλιμπέρτη να εγκατέλειψε το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο για χάρη του.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε αρχικά ο Γιώργος Δούκας.

«Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το μαγαζί, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ Εθνική έπεσα στα Τάρταρα», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια, μιλώντας για την εποχή που του χρέωναν ως δεσμό τη Σοφία Αλιμπέρτη, σημείωσε: «Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση