ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Onirama: Έρχονται αύριο για τη συναυλία της Άνοιξης

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ η Μαντώ - SPECIAL GUEST ο Θάνος Καλλίρης.

Δελτίο Τύπου

Το LOVE FM 100.7 υποδέχεται την Άνοιξη μαζί με τους ONIRAMA με τη μεγαλύτερη συναυλία-party για αξέχαστα 90s. Το δημοφιλές συγκρότημα παίζει με τις μουσικές δεκαετίες και αύριο Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ , στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, έχει ετοιμάσει μια μοναδική συναυλία που θα εξελιχθεί σε party. Μαζί τους η «φωνή» της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, η Μαντώ και special guest ο διαχρονικά αγαπημένος Θάνος Καλλίρης.

Με εφαλτήριο τα 90’s μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι ONIRAMA «ανακατεύουν» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και υποδέχονται την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ, στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, δυο εκλεκτούς εκπροσώπους της λατρεμένης εποχής των 90’s : τη Μαντώ και τον Θάνο Καλλίρη.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μια φορά το παρελθόν με το παρόν… διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Με τον Θάνο Καλλίρη και τη Μαντώ στο πλευρό τους συνθέτουν στην σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, έναν μουσικό καμβά, αφιερωμένο σε μια εποχή που άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα και μας ταξιδεύουν στη δεκαετία των 90’s, με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.

Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ , υποδεχόμαστε την Άνοιξη με μια μεγάλη συναυλία-party που δεν πρέπει να χάσετε.

Προλάβετε τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια στο tickethour.com.cy και στα ACS COURIER

 

ΧΟΡΗΓΟΣ : LACTA

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Love Fm  |  Onirama  | 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η Αννίτα τιμά τη Ζέτα

Η Αννίτα τιμά τη Ζέτα

Η συγκινητική ανάρτηση για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΚΥΠΡΟΣ