ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Πυξ Λαξ αποχαιρετούν τον Νικόλα Φιλήτα

Σοκαρισμένοι με το χαμό του Κύπριου καλλιτέχνη

Σοκαρισμένος με το χαμό του Νικόλα Φιλήτα είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος της Κύπρου και της Ελλάδος. Ανάμεσα σε αυτούς και το γνωστό συγκρότημα Πυξ Λαξ.

Ο Κύπριος τραγουδιστής, ιδρυτικό μέλος και ερμηνευτής του κυπριακού συγκροτήματος ''Prospectus'' που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφού έσβησε στον ύπνο του, είχε συνεργαστεί με τους Πυξ Λαξ και με άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Τσακνής και οι Μπλέ.

Σε ανάρτηση στο Facebook τα μέλη των Πυξ Λαξ αποχαιρετούν το φίλο τους με λόγια καρδιάς. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Καλε μας φίλε Νικόλα. Καλε μας εσύ άνθρωπε. Μας έβαλες σ ένα αυτοκίνητο σκαραβαίο στην Κύπρο μαζί με τον Λαυρεντη και τον Μανο κι έτσι σε γνωρίσαμε. Κι απο τότε ήσουν πάντα δίπλα μας.Πάντοτε εκεί όποτε σε χρειαστήκαμε. Να παλεύεις για τα τραγούδια που αγαπάς και να πολεμάς για τη μουσική που αγάπησες πιο πολύ απ όλους μας. Μακάρι όλοι μας να είχαμε το δικό σου πάθος και το κουράγιο σου αδελφέ μας. Η πιο καλή κι αθώα ψυχή κρυμμένη μέσα σ ένα στεντόρειο σώμα και μια σκληρά ντυμένη μορφή. Πηγες βιαστικά κσι ήσυχα να βρεις τους φίλους σου σε κάποια κρυφή γωνία στον ουρανό. Με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο. Η οδύνη μας μεγάλη κι η συντριβή μας αβάσταχτη. Αβάσταχτη λύπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας φίλε».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση