ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νταλάρας: Επανήλθε στην κριτική του για τα μπιφτέκια και τους τραγουδιστές με αφορμή την Κύπρο

Είναι άλλο τραγουδάω στην Κύπρο και άλλο τραγουδάω για την Κύπρο, είπε ο τραγουδιστής

Νέες αιχμές για όσους καλλιτέχνες διαφημίζουν μπιφτέκια - όπως είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - άφησε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA με αφορμή τα τραγούδια του για την Κύπρο.

Όπως είπε ο Γιώργος Νταλάρας «είναι άλλο πράγμα το τραγουδάω στην Κύπρο και άλλο το τραγουδάω για την Κύπρο. Για μένα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το τραγουδάω στην Κύπρο. Ε, και; Στην Καβάλα, την Κρήτη δεν τραγουδάς;».

«Όταν εγώ έχω πάει 30 φορές για να τραγουδήσω στην Κύπρο από το 1969 και έχω πάει 200 φορές για να τραγουδήσω για την Κύπρο. Άρα εσύ που με κοιτάς από μακριά και λες "τι κάνεις εκεί;" και κάποια τρολ λένε ότι "διαφημίζω την Κύπρο", σου θυμίζω, αδερφέ η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Άρα λοιπόν πρέπει να σοβαρευτούμε».

«Τον λίγο χρόνο που έχει μείνει θα λέω τα πράγματα όπως έχουν γίνει. Σε άλλους δεν αρέσει σε άλλους αρέσει» πρόσθεσε με νόημα ο Γιώργος Νταλάρας, θυμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο είχε απαντήσει όταν ρωτήθηκε για την κόντρα με Αργυρό και Ρέμο.

Εξηγώντας τη στάση του αυτή όσον αφορά την Κύπρο είπε ότι «είναι δική μου επιλογή και δικό μου το φορτίο. Μπορεί να έκανα και κακό στη δουλειά μου ορισμένες φορές όσον αφορά στο πώς το αντιλαμβάνονται οι εταιρείες. Έκανα δουλειά σε βάθος και είναι παρακαταθήκη στα σχολεία και τα πεπραγμένα για την Κύπρο».

Όπως πρόσθεσε «για μένα ήταν πολύ σημαντικό να συμμετέχω στον αγώνα αυτό αφού δεν μπορούσα να το κάνω σωματικά και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου».

Πηγή: protothema.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση