ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος - Λεία Τορναρίτη: Αγκαλιά στο Ηρώδειο Θέατρο

Κάτω από το άσβεστο φως του Παρθενώνα

Beautiful People team

Ο Ιούνιος είναι ο τέλειος μήνας για διακοπές στην Αθήνα και αυτό, μάλλον, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Η πόλη σφύζει από ζωή και ενέργεια, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά. Αυτή, λοιπόν, την μαγεία θέλησαν να ζήσουν πρόσφατα ο Νίκος και η Λεία Τορναρίτη, με το ζευγάρι μετά την απόδρασή του στο Παρίσι για να δώσουν "το παρών" τους στον γάμο της Άντιας Στυλιανού και του Θεόδωρου Μανιταρά, ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Τορναρτίτης και στην οποία τον είδαμε να φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του και όχι μόνο στο Ηρώδειο Θέατρο και να γράφει: "Κάτω από το άσβεστο φως του Παρθενώνα με την αθάνατη μουσική του Μίμη Πλέσσα".

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο must, η Λεία Τορναρίτη αναφερόμενη στην Αθήνα είχε αποκαλύψει: "Η βάση μου, τα παιδιά και η καθημερινότητά μου είναι στη Λευκωσία. Όντως, όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο επισκέπτομαι την Αθήνα που αγαπώ πολύ. Παίρνω και από τις δύο πόλεις τα καλύτερα και τις απολαμβάνω με τα καλά και τα κακά τους. Τις αγαπώ εξίσου γιατί στην μεν Αθήνα μεγάλωσα, στη Λευκωσία ωρίμασα και δημιούργησα την οικογένειά μου και πολύ καλούς φίλους. Στην Αθήνα είναι τα αδέλφια και τα ανίψια μου και στη Λευκωσία είναι η καθημερινότητά μου. Στην Αθήνα απολαμβάνω επίσης τις αγορές, τις λαϊκές και τα βραδάκια της, και εδώ, στη Λευκωσία, την ηρεμία, τα παιδιά και τη καθημερινότητά μου".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση