ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Αναστασιάδης: Πώς επηρέασε τις κόρες του, να μειώσουν την προβολή τους στα social media

Η συμβουλή που έδωσε στις κόρες του

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην εφημερίδα Η Καθημερινή της Κυριακής μιλώντας για πολλά. Ο Πρόεδρος κάποια στιγμή κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα σχετικά με το lifestyle των δύο του θυγατέρων Έλσας και Ινώς οι οποίες το τελευταίο καιρό έχουν μειώσει αισθητά την προβολή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Νίκος Αναστασιάδης με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι συνέβαλε και αυτός σε αυτό μιας και όπως αποκάλυψε η μείωση των ποστ τους, ήταν αποτέλεσμα δικής του παρέμβασης.

 

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είχα δώσει μια συμβουλή στα παιδιά μου: «Τι είναι αυτό που έχει σημασία στη ζωή; Να είσαι ευτυχισμένος ή να δημοσιοποιείς την ευτυχία σου;». Δεδομένου ότι λόγω της ιδιότητάς μου, θα ήταν αναμενόμενο να βρεθούν στο στόχαστρο, είπα ότι προέχει να είναι ευτυχισμένοι και να μην προκαλούν με την προβολή των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους».
Γνωρίζοντας όλοι πόσο υπεραγαπούν τον μπαμπά τους και πόσο πολύ η γνώμη του μετρά γι αυτές, οι δύο του κόρες προφανώς ακολούθησαν τη συμβουλή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X