ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μετακόμισα στην Κύπρο λόγω του revenge porn»

H αποκάλυψη που έκανε η πρώην παίκτρια του Big Brother

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου, το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου και μέσω της συνέντευξής της η πρώην παίκτρια του Big Brother θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, λίγους μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα της.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Ορφανίδου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, παρά τη θέληση της, σε υπόθεση revenge porn.

Η Χριστίνα Ορφανίδου εξομολογήθηκε πως «στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού».

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς» πρόσθεσε η ίδια.

Ακολούθως αποκάλυψε πως ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αναφέροντας πιο συγκεκριμένα: «Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο εδώ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA