ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «το έχει κάνει και σε εμάς»

Οι πρώτες του δηλώσεις για τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σεξουαλικά

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε νέες δηλώσεις, μετά το ξέσπασμα που είχε στον αέρα εκπομπής το πρωί της Δευτέρας.

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε στο «Breakfast@Star» κι αναφέρθηκε ξανά στην τραυματική εμπειρία που είχε στο παρελθόν και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί. «Κατά καιρούς, πολλοί μου έχουν ζητήσει χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά τα ζητούσαν δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέρρευσε on air και έφυγε τρέχοντας από το πλατό!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της οποίας αποχώρησε με δάκρυα από το πλατό. «Από την ώρα που φύγαμε από το πλατό, έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα αγάπης. Οι άνθρωποι κατευθείαν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται», εξήγησε.

Ανέφερε μάλιστα, πως πολλά νέα παιδιά κατάλαβαν για ποιον μιλούσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χωρίς καν να δώsει στη δημοσιότητα το όνομά του. «Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας, αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε "προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς"... Ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπάθησε να με πλησιάσει και άλλες φορές, πάντα με την ίδια διάθεση, τύπου "μήπως το ξανασκέφτηκες;". Είχε δώσει εντολή να μην παίζουν τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο», ανέφερε. Δήλωσε μάλιστα, πως ένας από τους λόγους που μετακόμισε σε άλλο σπίτι ήταν το γεγονός ότι είδε «περίεργα αυτοκίνητα» έξω από το σπίτι του, ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε επίσης, απειλές όταν μίλησε δημόσια για αυτό.

Πηγή: protothema.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση