ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του!

Κοστίζει 200 ευρώ!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στο πλατό της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Ιουνίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι διανύει από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, αφού σε λίγους μήνες θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυό τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο και στα πλαίσια αυτά άρχισε να μοιράζει προσκλητήρια. Ο γνωστός Κύπριος θεατρικός παραγωγός έδωσε on air στην Κατερίνα Καινούργιου το προσκλητήριο του γάμου τους. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο προσκλητήριο το έδωσαν στον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη, που είναι οι νονοί του γαμπρού.

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα και όπως είδαμε αυτό χωρίζεται σε δυο μέρη. Αρχικά υπάρχει ένα plexiglass, πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ύστερα ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass. Η τιμή του προσκλητηρίου σίγουρα θα συζητηθεί, αφού αυτό κοστίζει 200 ευρώ! Όπως ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και πήγαν με κοντέινερ στην Κύπρο. Ήταν 300 κιλά το φορτίο».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να παντρευτούν στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο.

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση