ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάριος Πρίαμος: Ξεσπά και δηλώνει «ένας απογοητευμένος πολίτης της κυπριακής βουλιμίας»

Η παρέμβαση του παρουσιαστή για τις πολιτικές εξελίξεις

Το σχόλιο του για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες θέλησε να κάνει ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου, Μάριος Πρίαμος, το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου.

«ΕΜΕΙΣ φταίμε και ο ίδιος μας ο εαυτός... Είμαστε η γενιά του espresso κατινιάσματος στο καφέ και όχι της ουσιαστικής παρέμβασης. Είμαστε η γενιά με μνήμη χρυσόψαρου, των τριών ημερών δικαστηρίου στο φατσοβιβλίο. Η γενιά της ηθικής αποσύνθεσης και του αισθητικού ξεπεσμού», έγραψε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν μας φταίει μόνο ο λαδομένος δικηγόρος , βουλευτής , αξιωματούχος, φταίμε ΕΜΕΙΣ, που με την ανοχή μας επικροτούμε και αναπαράγουμε αυτή την κατάσταση. Φταίμε ΕΜΕΙΣ γιατί δεν αναζητήσαμε την προσωπική μας ευθύνη σε όλον αυτό τον ηθικό ξεπεσμό. Δεν ξέρω πόσος πάτος υπάρχει ακόμα. Ας αναλογιστούμε ο καθένας την προσωπική ευθύνη σε αυτό όλο το τσίρκο», πρόσθεσε.

«Ένας απογοητευμένος πολίτης της Κυπριακής βουλιμίας», ήταν το καταληκτικό του μήνυμα.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor έχει αποκαλύψει πρόσφατα ότι έχει δεχτεί προτάσεις για να κατέβει σαν υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτήν την Κυριακή

Το πάρτι της χρονιάς στο Parklane

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Beautiful People, που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή, 27 Ιουνίου με την εφημερίδα ''Η Καθημερινή'' ...
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΚΥΠΡΟΣ