ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λουκία Μιχαήλ Μουσουλιώτη: «Ήσουν συγκλονιστική αλλά σπίτι μου δεν ξανακοιμάσαι»

Τα εκατοντάδες μηνύματα που πήρε για τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο «Κάρμα»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η ερμηνεία της στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στο Κάρμα από τον Aplha συγκλονιστική. Μπορεί να συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια την αγαπημένη ηθοποιό σε κωμικούς ρόλους, ο ρόλος της εμμονικής μάνας στο συγκεκριμένο επεισόδιο, όχι μόνο την κατέταξε ως μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της αλλά και επιβεβαίωσε και της ίδιας ότι μπορεί να υπηρετήσει με τον ίδιο άρτιο τρόπο και τους δραματικούς ρόλους.


Περίμενες αυτή τη μεγάλη επιτυχία στο συγκεκριμένο επεισόδιο;
Για να είμαι ειλικρινής την περίμενα γιατί ήταν μια πολύ συγκλονιστική ιστορία. Όχι βέβαια σε τόσο μεγάλη έκταση αλλά με το που διάβασα το σενάριο το αντιλήφθηκα. Το τι έγινε μετά δεν το περίμενα. Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα που έλαβα και ακόμη παίρνω είναι απίστευτα.


Τι είναι αυτό που είδες στον ρόλο της μάνας και σε έκανε να τον αποδώσεις με τέτοιο συγκλονιστικό τρόπο;
Οι άνθρωποι αυτοί είναι άρρωστοι και είναι αυτό που λέει στην έναρξη του επεισοδίου η Χριστιάνα Αρτεμίου. «Μια σκέψη μια στιγμή μια ακρότητα του νου. Μια συγκυρία και ο άνθρωπος ξεπερνά τα όρια του. Το πιο επικίνδυνο ζώο ο άνθρωπος». Και το πιστεύω γιατί όντως μια σκέψη και μια ακρότητα του μυαλού μπορεί σε φέρει σε δυσάρεστες καταστάσεις.


Ποιο μήνυμα απ όλα αυτά που πήρες σου έχει μείνει στο μυαλό;
Όλα τα μηνύματα που έλαβα εξέφραζαν την αγάπη του κόσμου και πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικά. Αλλά για να αλλάξω για λίγο το κλίμα πήρα και μήνυμα από την αδελφή μου Ελένη η οποία με το που είδε το επεισόδιο μου είπε «ήσουν συγκλονιστική αλλά σπίτι μου δεν ξανακοιμάσαι»!
Τελικά ποιοι ρόλοι αποτελούν πρόκληση για σένα; Οι δραματικοί ή οι κωμικοί;
Όλοι οι ρόλοι ως ηθοποιός καλούμαι να τους υπηρετήσω με την ίδια αγάπη και σοβαρότητα.
Και ο κόσμος; Πώς προτιμά τη Λουκία με βάση την πείρα σου τόσα χρόνια;
Επειδή τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση μόνο σε κωμωδίες συμμετέχω ο κόσμος με συνήθισε. Βλέποντας με όμως στο Κάρμα στα 4 επεισόδια που συμμετείχα ως τώρα βλέπω ότι πολλοί με προτιμούν στους δραματικούς ρόλους.


Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν η Χριστιάνα σου έκανε πρόταση να συμμετέχεις στο συγκεκριμενο επεισόδιο.
Είχε καιρό που η Χριστιάνα με είχε στο μυαλό της γι’ αυτό το επεισόδιο. Χαίρομαι που μου δείχνει εμπιστοσύνη σε τόσο δύσκολους σε απόδοση ρόλους. Βέβαια και αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση της με μεγάλη χαρά γιατί κάθε φορά που πάω στα γυρίσματα του Κάρμα και στη συγκεκριμένη παραγωγή νιώθω περήφανη και ευγνώμον που είμαι ηθοποιός. Γίνεται εξαιρετική δουλειά απ’ όλη την ομάδα και αυτό ξεκινά από τη Χριστιάνα και τη Ναστάζια που δείχνουν πόσο αγαπούν και σέβονται την ομάδα τους.

 

Να αναφέρουμε πώς το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen είδαν 53 χιλιάδες 340 τηλεθεατές με τον μέσο όρο τηλεθέασης σε Σύνολο Πληθυσμού να είναι 16,7% και στα Δυναμικά Κοινά στο 20,2%. Μια ιστορία που περιγράφει την υπερπροστατευτικότητα μιας μάνας απέναντι στην κόρη της και τη μανία της να την κρατήσει μακριά από κάθε είδους ψυχικό και συναισθηματικό πόνο. Ένα επεισόδιο που ανοίγει και πάλι το κεφάλαιο των ψυχικών παθήσεων και καταπιάστηκε με μια πολύκροτη υπόθεση που έμελλε να στιγματίσει τα αστυνομικά χρονικά και την κοινή γνώμη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση