ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λουκία Κυριάκου: Θύμα άγριου bullying στο διαδίκτυο - Τι μάς λέει αποκλειστικά

Η σχεδιάστρια πόσταρε τα αισχρά μηνύματα και έδωσε τη δική της απάντηση

Όλοι όσοι απασχολούν με τη δουλειά τους και όχι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δέχονται καθημερινά δεκάδες μηνύματα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, κι αυτό είναι αναμενόμενο. Την ίδια στιγμή, όμως, που οι πλείστοι εξ αυτών προτιμούν τη σιωπή ως απάντηση στα αρνητικά μηνύματα, η γνωστή και πετυχημένη σχεδιάστρια, Λουκία Κυριάκου, επέλεξε έναν άλλο δρόμο που σπάνια συναντάμε στον διαδικτυακό κόσμο και δη σ' αυτόν της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια πόσταρε στο Instagram δεκάδες αισχρά μηνύματα που δέχτηκε κάτω από βίντεο που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok, σοκάροντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν άκρως σεξιστικά και χυδαία, κυρίως από τους γνωστούς fake λογαριασμούς που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που προσφέρει ο κόσμος του διαδικτύου και η ασφάλεια πίσω από το γυαλί των έξυπνων συσκευών. 

Τα σχόλια που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναπαράγουμε, αφορούν κυρίως την εμφάνισή της, με τη σχεδιάστρια να τα συνοδεύει στην ανάρτησή της με τη φράση «λίγη ανθρωπιά».

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μάς ανέφερε ότι βρίσκεται σε αρκετά κακή ψυχολογική κατάσταση. «Γράφουν πολύ άσχημα πράγματα. Δεν ανέβασα τα σχόλια για να δείξω απλά την ενόχλησή μου, αλλά για να δείξω ότι η δουλειά που κάνουμε δεν είναι μόνο λάμψη και φώτα», ανέφερε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου σε δηλώσεις της στο Beautiful People.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχεδιάστρια έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν φοβάται να εκφράσει την γνώμη της στα social media, απαντώντας συχνά δημόσια στα αρνητικά μηνύματα που κατά καιρούς δέχεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X