ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Π. Σωτηρίου-Μ. Κορτζιά: Θα γίνουν γονείς και το φύλο του μωρού αποκαλύφθηκε

Το ζεύγος αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει παιδάκι έτσι ακριβώς όπως αυτό ήθελε

Ενώ στους δημοσιογραφικούς κύκλους ήταν γνωστό εδώ και ένα μήνα περίπου, το όμορφο ζεύγος τηρούσε σιγή ιχθύος. Ωστόσο, ο άσος των γηπέδων, Πιέρος Σωτηρίου, και η παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαρία Κορτζιά, αποκάλυψαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου ότι θα γίνουν γονείς, έτσι ακριβώς όπως αυτοί ήθελαν.

Η αποκάλυψη έγινε με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν, δηλαδή αγοράκι. Φανερά ευτυχισμένοι, ο Πιέρος και η Μαρία, ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, έκοψαν την τούρτα και αποκάλυψαν, με τη συνοδεία μπλε κομφετί, ότι σε λίγους μήνες ένα αγοράκι θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας ξεκίνησαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, όταν η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ο σύζυγός της άγγιζε τρυφερά την κοιλίτσα της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia) on

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ