ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λούης Πατσαλίδης: Τρόλαρε το ΡΙΚ για μια φωτογραφία

Ανακοινώνει με χιούμορ τη νέα τους συνεργασία

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Επικό ήταν το τρολάρισμα που έκανε ο δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης στο ΡΙΚ. Και αυτό γιατί το ΡΙΚ, στην ανακοίνωση του ότι ο Λούης θα συνεργαστεί μαζί τους ανέβασε φωτογραφία του Λούη ιδιαίτερα αδύνατου.
Ο Λούης Πατσαλίδης γνωστός για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του ανέβασε στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφίες του ιδίου. Μία έτσι όπως ακριβώς μπήκε στη διαφήμιση του ΡΙΚ, φωτογραφία που έτυχε επεξεργασίας και μία άλλη όπως ακριβώς είναι και έγραψε στη λεζάντα. «Ευχαριστώ τους φίλους στο ΡΙΚ που με πάστυναν στο photoshop».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το ΡΙΚ με τον Λούη αδύνατο...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Λούης όπως πραγματικά είναι:

Ο Λούης θα είναι στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού Γιουροβίζιον. Ο γνωστός κωμικός αποδέχθηκε την πρόταση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου.
Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον που αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σώου στον κόσμο με περισσότερο από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Ο Διαγωνισμός επανέρχεται μετά από τη διακοπή ενός χρόνου λόγω της πανδημίας και το ενδιαφέρον είναι σημαντικά αυξημένο. Ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος με την Ελενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «ΕL DIABLO» θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, ο δεύτερος στις 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου. Το ΡΙΚ θα προβάλει και τα τρία σώου τόσο από το ΡΙΚΕΝΑ όσο και από το ΡΙΚHD στις 10.00 τo βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση