ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευτέρης Ζαμπετάκης: Κέρδισε το βραβείο κοινού για την πρώτη του ποιητική συλλογή

Μεγάλη επιτυχία για τον γνωστό ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό του LOVE FM 100.7,  Λευτέρη Ζαμπετάκη. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι κέρδισε το βραβείο κοινού για την ποιητική του συλλογή «Ψυχής μου κύματα» στα public book awards , στην κατηγορία «Σύγχρονη ελληνική ποίηση». Σύμφωνα με την ανακοίνωση των public , για τα βραβεία αυτά ψήφισαν 211,000 άτομα !

Η ποιητική συλλογή «Ψυχής μου κύματα» του Λευτέρη Ζαμπετάκη, είναι η πρώτη του και είναι επίσης η πρώτη που κυκλοφόρησε ποτέ ο εκδοτικός οίκος «Διόπτρα». Παρουσιάστηκε στο κοινό και στα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022. Το Μάιο του 2022 βρέθηκε στην κορυφή των best sellers στην Ελλάδα και τον Ιούνιο του 2022 στην Κύπρο.

Οι κριτικές που πήρε ήταν διθυραμβικές για το ιδιαίτερο και μοναδικό προσωπικό τρόπο γραφής του ποιητή κάτι που προδιαθέτει για ελπιδοφόρα συνέχεια στο δύσκολο χώρο της ποίησης. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη βραβευμένη ποιητική συλλογή «Ψυχής μου κύματα» μπορεί να την παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το dioptra.gr ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, τον ακούτε στο LOVE FM 100.7 (για Λεμεσό 98.1 & 88.7) από Κυριακή μέχρι Πέμπτη βράδυ 9-12 στην εκπομπή του «νυχτερινός περίπατος» που είναι η Νο1 βραδινή εκπομπή της Κύπρου.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση