Beautiful People team
Το Πρωινό: Ο Τόνυ Δημητρίου και η σύντροφός του Στεφανία Γκουρνέλου, μίλησαν σήμερα 30/12 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σε κάποια άκομψα σχόλια που λαμβάνουν λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν.
«Εγώ αυτοχαρακτηρίζομαι κάφρος, όμως, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν κακές λέξεις, υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Ο κοντός είναι κοντός και ο χοντρός είναι χοντρός. Την κωμωδία αν την ευνουχίσεις κόβοντας λέξεις, οι οποίες θα κάνουν το κοινό να γελάσει, είναι έγκλημα κατά τη γνώμη μου.
Αν φιλτράρουμε ό,τι λέμε, γενικά και στη ζωή μας, νομίζω χάνεται ο αυθορμητισμός. Σαφώς δεν θα προσβάλλεις έναν άνθρωπο για να τον προσβάλλεις, όχι», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.
Όσο για τα βίντεο που μοιράζονται στα social media είπε ο ηθοποιός: «Τα βιντεάκια στο TikTok ξεκίνησαν από μία πλάκα που κάναμε στις διακοπές μας και αυτό γιγαντώθηκε, με πάνω από 200 εκατομμύρια views. Έχει πολύ καλά σχόλια "τι ωραίο ζευγάρι", "πόσο ταιριάζετε" και «βρήκε ο τρελός την τρελή», μέχρι και τα πιο καυστικά, ειδικά για τη διαφορά ηλικίας.
Κάποιοι θα πουν στη Στεφανία “τι δουλειά έχεις με τον παππού”. Εγώ τους τραγουδάω “έλα στον παππού”. Κάποια στιγμή είχε συζητηθεί αυτό που κάνουμε να βγει σε σειρά τύπου σαν το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, αλλά μείναμε στη συζήτηση, τουλάχιστον προς το παρόν, θα δούμε. Τις εποχές της χρυσής τηλεόρασης, εγώ μόλις άρχισα να τις εξαργυρώνω, ήρθε η κρίση».
Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:





























