ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρια ηθοποιός στο.... Scorpios Music Bar!

Το βίντεο που είδαμε

Το viral TikTok του Scorpios Music Bar στην Καλλιθέα μπορεί να μην χρειάστηκε ώρες brain storming και ιδιαίτερες σεναριακές δεξιώτητες, αλλά απέδειξε σε όλους μας τι θα πει engagement και την ίδια στιγμή, έδειξε πως η δύναμη των social media είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί.

Και κάπως έτσι, λίγο διάστημα μετά την εμφάνισή του στα κοινωνικά δίκτυα δεν ε΄ναι λίγοι όσοι σπεύδουν να επισκεφτούν το μαγαζί από κοντά και φυσικά, να φωτογραφιθούν σε αυτό και να βγάλουν τα δικά τους TikTok βίντεο. Ανάμεσά τους και η Κύπρια ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο με τίτλο "Εκεί που όλη η Κύπρος θέλει να πάει", η Χριστιάνα μάς έδειξε την ώρα που έμπαινε στο νυχτερινό μαγαζί, μερικά shots εντός του, ενώ σε κάποια στιγμή είδαμε και μια από τις περσόνες του μαγαζιού να στέλνει το δικό της μήνυμα για την Κύπρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@christianathe Scorpios bam #scorpiosmusicbarathens #scorpioseinaigiasena #scorpios #athens #athensgreece #music @ScorpiosMusicbarAthens @scorpiosmusicbarbackup ΠΑΜ ΠΑΜ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ - nikos_hardalias

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση