ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύνθια Παυλίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μητέρα της - «Τη φιλούσαν λες και κοιμόταν»

Η ηθοποιός άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό

Στην εκπομπή «Έλα Να δεις» παραχώρησε μέσω σύνδεσης η ηθοποιός, Κύνθια Παυλίδου, το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Ιανουαρίου, και, μεταξύ άλλων, μίλησε φυσικά για τον χαμό της μητέρας της, Άλκηστις Παυλίδου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Ιωάννου, σε κάποια στιγμή της συζήτησής τους ρώτησε την ηθοποιό για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της οικογένειας τον θάνατο της γιαγιάς, με την ηθοποιό να απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα, και εγώ και η Χριστίνα, να προετοιμάσουμε τα παιδιά. Εμένα είναι μικρότερα σε ηλικία (...) Κακά τα ψέματα, επειδή και τα παιδιά είναι κοντά στον Θεό έχουν μία άλλη φιλοσοφία όσον αφορά τον θάνατο. Ξέρουν ότι η ψυχή ταξιδεύει, πάει κάπου καλύτερα και ότι η γιαγιά ξεκουράστηκε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Φυσικά, τους στοίχισε... δεν το συζητώ. Το βίωσαν όλο αυτό, μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν κοντά της. Είχαν μία εξοικείωση και με το πτώμα, δηλαδή τη χάιδευαν, τη φιλούσαν λες και κοιμόταν. Έτσι το βλέπαμε εμείς, ότι έγινε μία μετάβαση σε κάπου καλύτερα γιατί ήταν έτοιμη να φύγει η μητέρα μου», κατέληξε φανερά συγκινημένη.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση