ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Με έχουν πει σκύλα και σνομπ»

Η ηθοποιός σχολιάζει τις καταγγελίες στον χώρο του πολιτισμού

Θέση για τις καταγγελίες που γίνονται από την αρχή του χρόνου στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού πήρε η Κύπρια ηθοποιός, Κρίστη Παπαδοπούλου.

Η Κύπρια ηθοποιός η οποία ζει τον τελευταίο χρόνο στην Αθήνα, ανέφερε στο gossip-tv ότι σέβεται όλους όσοι μίλησαν για την κακοποίηση που δέχτηκαν, ενώ σημείωσε ότι προσπαθεί στις συνεργασίες της να βρίσκεται με συναδέλφους που θα γνωρίζει ότι θα περάσει καλά.

«Όλα αυτά τα πράγματα όταν είσαι σε ένα κλειστό κύκλωμα ηθοποιών τα γνωρίζεις. Σίγουρα οι άνθρωποι που βγήκαν και κατήγγειλαν όσα κατήγγειλαν, είχαν γίνει νωρίτερα, πριν μπω εγώ στο χώρο της υποκριτικής. Σέβομαι πολύ το γεγονός ότι βγήκαν και μίλησαν κάποιοι άνθρωποι και άλλοι που θα βγουν στο μέλλον να μιλήσουν γιατί έτσι καθαρίζει η βρωμιά του χώρου μας. Γενικά προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπου που ξέρω ότι θα περνάω καλά. Πάντα ακούω τα όσα έχει να μου πει ο εκάστοτε σκηνοθέτης. Πάντα αντιδρώ σε ακραίες συμπεριφορές», είπε αρχικά.

«Με έχουν πει σκύλα, με έχουν πει σνομπ», συνέχισε, «γιατί μάλλον βγάζω έναν άλλον χαρακτήρα, έχοντας “εκπαιδευτεί” για να μπορώ να αντέχω αυτή τη δουλειά. Για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα είναι όλα εξωφρενικά. Για τα παιδιά είναι τραύμα ζωής, μένει για πάντα στην ψυχή τους και οι συγγνώμες δεν μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή».

«Είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξουν τα πράγματα από εδώ και πέρα», κατέληξε.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση