ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι να δούμε το τριήμερο; 5 κυρίες μάς αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους επιλογές

Πέννυ Φοινίρη, Σόλια Κυπριανού, Μάρα Κωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου και Στέλλα Στυλιανού αποκαλύπτονται

Νικόλας Φωτίου

photioun@sppmedia.com

Ρωτήσαμε πέντε γνωστές γνωστές προσωπικότητες, από χώρους όπως η μουσική, η τηλεόραση, η υποκριτική και η μόδα, «τι να παρακολουθήσουμε απόψε;» και μάς αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους επιλογές αυτή την περίοδο και όχι μόνο.

Μελίνα Ασλανίδου, τραγουδίστρια
P.S. I Love You (2007)

«Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι το «P.S. I Love You». Πρόκειται για μία ευχάριστη ταινία με ένα υπέροχο βαθύ νόημα. Αυτό που όλοι αναζητούμε, την αγάπη...»

Στέλλα Στυλιανού, δημοσιογράφος
Eat Pray Love (2010)

«Αυτή την περίοδο αγαπημένη μου ταινία είναι το «Eat Pray Love» γιατί, εκτός από τις υπέροχες εικόνες των ταξιδιών που κάνει η Julia Roberts, στέλνει και πολύ ωραία μηνύματα που έχουν να κάνουν με τον αυτοπροσδιορισμό και την αλήθεια που θέλει να έχει ο άνθρωπος στη σχέση του με τον εαυτό του. Το βιβλίο και κατ’ επέκταση η ταινία με ενέπνευσε για άλλη μια φορά σε αυτή την αναζήτηση! Δείτε την. Αξίζει τον κόπο!»

Πέννυ Φοινίρη, ηθοποιός
Batteries Not Included (1987)

«Μπορώ να προτείνω δεκάδες ταινίες, αλλά ας αρκεστούμε σε μία. «Batteries Not Included» του 1987 από τον Matthew Robbins. Απίστευτες ερμηνείες από ένα ζευγάρι παλιάς κοπής ηθοποιών που ακροβατούν ντελικάτα πάνω στον φόβο μιας άγνωστης απειλής και το αίσθημα της βαθιάς ριζωμένης αλληλεγγύης που τους διακατέχει.»

Σόλια Κυπριανού, σχεδιάστρια
Elite (Netflix)

«Αυτή την περίοδο προτείνω το «Elite» γιατί οι σειρές μάς βοηθούν να ξεχνιόμαστε λίγο. Πρόκειται, λοιπόν, για μία ισπανική σειρά, επομένως θα πρέπει να συγκεντρωθείς για να καταλάβεις τι λένε οι υπότιτλοι, που έχει μεγάλη δράση. Αφορά μαθητές σχολείου ηλικίας 16 με 17 χρονών, των οποίων η ζωή δεν είναι όσο απλή όσο νομίζουμε γι’ αυτούς. Υπάρχουν μυστικά, ατυχήματα, θάνατοι και έρωτες. Είναι ένα ενδιαφέρον «fantasy bubble» που θα συντροφεύσει τις ώρες μας την περίοδο που διανύουμε.»

Μάρα Κωνσταντίνου, ηθοποιός
Okja (2017)

«Πιστεύω ότι είναι μια ταινία που θα προβληματίσει, θα μας ανοίξει τα μάτια και, φυσικά, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι από τις αγαπημένες μου γιατί στην εποχή που έχουμε ξεχάσει ποιος είναι ο ρόλος μας σε αυτό τον πλανήτη, που ο άνθρωπος είναι πρώτα και πάνω από όλα καταναλωτής, ο δημιουργός της, Bong Joon Ho, με μία σκηνοθετικά εντυπωσιακή, mainstream οικογενειακή περιπέτεια (γυρισμένη σε λαμπερό εντυπωσιακό σινεμασκόπ από τον φωτογράφο Darius Khondji), επικαλείται το ψέμα που είναι το σινεμά για να μας υπενθυμίσει κάτι πολύ αληθινό: τα ζώα έχουν πολλά να μας διδάξουν για το πώς κανείς θα έπρεπε να αναπνέει, να αγαπά, να στηρίζει την οικογένειά του, να τιμά τους φίλους του, να πηγαίνει βόλτες, να παίζει, να χαρίζει αγκαλιές ή να χουζουρεύει στον ήλιο.»

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X