ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κλέλια Χατζηϊωάννου: Η κίνηση ανθρωπιάς που θα συζητηθεί

Το απίστευτο ποσό που έδωσε στο ''Χαμόγελο του Παιδιού''

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς που θα συζητηθεί προέβη η Κλέλια Χατζηϊωάννου.

Η γνωστή κυρία της ναυτιλίας αποφάσισε να στηρίξει το ''Χαμόγελο του Παιδιού'', προσφέροντας το απίστευτο ποσό των 80.038,58€, το οποίο αντιστοιχεί στην οφειλή του Οργανισμού για τον ΕΝΦΙΑ.

Το γεγονός έγινε γνωστό με μια ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Οργανισμού, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα πάρα πολλά παιδιά και τις οικογένειές τους, στο Facebook.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρεται:

«Θα θέλαμε να απευθύνουμε ακόμη μια φορά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στην κ. Κλέλια Χατζηιωάννου για την πολύτιμη υποστήριξη και τη σταθερή, έμπρακτη παρουσία της δίπλα μας.

Κατανοώντας το απαιτητικό μας έργο για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό των 80.038,58€, το οποίο αντιστοιχεί στην οφειλή του Οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

Κυρία Χατζηιωάννου, σας ευχαριστούμε θερμά για την απαράμιλλη ευαισθησία και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζετε το έργο μας. Για ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' δεν είστε μόνο ένας πολύτιμος και σταθερός υποστηρικτής, είστε συνοδοιπόρος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, στις μάχες που καθημερινά δίνουμε για κάθε παιδί στην Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι εσείς και η οικογένειά σας, είστε μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μας».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση