ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κάτια Θεοδότου: Οι φωτογραφίες στην Μονμάρτρη και οι ευχές στη κόρη της

Η ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της Ελίνας Θεοδότου

Η Κάτια Θεοδότου βρέθηκε στο Παρίσι για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο: τον γάμο της Άντιας Στυλιανού και του Θεόδωρου Μανιταρά. Με αφορμή το ταξίδι αυτό, η Κάτια δεν έχασε την ευκαιρία να ανακαλύψει τις ομορφιές της Πόλης του Φωτός. Ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία που επισκέφθηκε ήταν η Μονμάρτη, όπου αιχμαλώτισε την ατμόσφαιρα και τη μαγεία της περιοχής μέσα από τον φακό της, βγάζοντας υπέροχες φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τέχνη και τη γοητεία της iconic περιοχής.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ήταν μια λήψη στην οποία την είδαμε να ποζάρει φορώντας μια υπέροχη σκούρα denim μάξι φούστα με σκίσιμο μαζί με μαύρο τοπ και leather jackey και μποτάκια και να κοιτάζει card postals, ενώ η ίδια μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες από την περιοχή, εξίσου γοητευτικές.

 

Φυσικά, μπορεί να απολαμβάνει τις ομορφιές της Πόλης του Φωτός, ωστόσο δεν ξέχασε τα γενέθλια της αγαπημένης της κόρης, Ελίνας Θεοδότου. Με αφορμή το γεγονός, η ίδια μοιράστηκε μέσω στόρι μια εικόνα της Ελίνας στην οποία την βλέπουμε να χαμογελάει και να πίνει το ποτό της και έγραψε: "Χρόνια πολλά στον άγγελό μου! Σε λατρεύω".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση