ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτια Θεοδότου: Η απάντηση στο σχόλιο της κόρης της, Ελίνας μετά τις διακοπές της στην Ιταλία

Η Κάτια Θεοδότου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ιταλία και η κόρη της, μέσω των social media στέλνει το δικό της μήνυμα

Δέσποινα Άσπρου

Πριν από μερικές ημέρες, η Κάτια Θεοδότου ταξίδεψε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Τοσκάνη προκειμένου να δώσει "το παρών" της στον παραμυθένιο γάμο της κόρης της Μαρίας και του Δώρου Κυρατζή, Ελένης Κυρατζή και του αγαπημένου της, Ανδρέα Τσίγκη. Η ίδια, άδραξε την ευκαιρία και αποφάσισε να μείνει για λίγο ακόμη στην όμορφη Ιταλία προκειμένου να συνδυάσει το ταξίδι της με διακοπές.

Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα μάλιστα, η Κάτια Θεοδότου, φροντίζει να μάς δίνει μερικές γεύσεις από την παραμονή της στην Ιταλία και να μάς ταξιδεύει μαζί της! Βλέποντας την πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η κόρη της Ελίνα Θεοδότου, δεν μπόρεσε να μην αφήσει το δικό της σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η Κάτια ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο την είδαμε να ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και η κόρη της, έβαλε μερικά emojis, με την ίδια να απαντάει "Μου λείπεις πολύ".

Το γεγονός βέβαια δεν ξαφνιάζει, αφού οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες και η αδυναμία που έχει η μία στην άλλη, κάθε άλλο παρά μυστικό είναι.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση