ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτια - Ελίνα Θεοδότου: Στυλάτες σε δημοπρασία στην Αθήνα

Οι φωτογραφίες που εντοπίσαμε με μαμά και κόρη

Στην Αθήνα βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Κάτια Θεοδότου και η Ελίνα Θεοδότου, με αφορμή την συμμετοχή του Status Theta στην 6η φιλανθρωπική δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design» που οργανώνεται από την «Creaid» με πρόεδρο την Μαρίνα Βερνίκου.

Συγκεκριμένα, μαμά και κόρη βρέθηκαν στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ εκεί ήταν και ο Μάριος Θεοφιλιδης, ο οποίος μαζί με την Ελίνα Θεοδότου, είναι τα πρόσωπα πίσω από το Status Theta.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Ελίνα Θεοδότου επένδυσε σε ένα σικάτο blazer dress με λεπτομέρειες από φτερά στα μανίκια και heels, ενώ η Κάτια Θεοδότου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο denim Balmain jacket.

Να σημειώσουμε πως η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ αυτών και οι δύο καλλιτέχνες του Status Theta.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των εν λόγω έργων θα πραγματοποιηθεί 15-21 Απριλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Η έκθεση Art & Design φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μείζον καλλιτεχνικό και κοινωνικό γεγονός που θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα θέσει στο κέντρο συζήτησης ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια τέχνη και παράλληλα, είναι σημείο συνάντησης ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες γκαλερί, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες έργων τέχνης από όλο τον κόσμο, κριτικούς τέχνης και το φιλότεχνο κοινό.

Η έκθεση «Art & Design» θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024.

Να προσθε΄σουμε πως η Creaid είναι ένας Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Επιδιώκει να ενώσει την τέχνη με την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω των ετήσιων δημοπρασιών που διοργανώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση