ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλλονή η Στέλλα Δημητρίου σε major throw back με μαγιό

Δείτε την 13 χρόνια πριν, στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού MAN

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Αθλήτρια, μοντέλο και νυν επιχειρηματίας. Η Στέλλα Δημητρίου αυτή την περίοδο διανύει πολλές αλλαγές στη ζωή της.. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Beautiful People, έχει μετακομίσει Κύπρο τους τελευταίους τρεις μήνες, ετοιμάζει με τον μέλλοντα σύζυγό της τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια στη Λάρνακα, ενώ αργότερα σχεδιάζει να συνδυάσει τον γάμο με τη βάφτιση των παιδιών τους.

Η Στέλλα Δημητρίου, το κορίτσι που πριν 22 χρόνια στέφθηκε Μις Κύπρος και αποφάσισε να φύγει από την Κύπρο και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κυνηγήσει τ' όνειρό της. Η Στέλλα, όπως η ίδια μας είπε, πρόλαβε τις χρυσές εποχές του μόντελιγκ, που γίνονταν πραγματικά σόου χωρίς την «εισβολή» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με την ευκαιρία αυτή, κάναμε μια βουτιά στον χρόνο και βρήκαμε φωτογράφηση, που έκανε η Στέλλα πριν από 13 χρόνια. Ήταν Αύγουστος του 2009 όταν η Στέλλα Δημητρίου ήταν το cover girl του περιοδικού MAN. Μια φωτογράφηση του Γιώργου Καλφαμανώλη, που αξίζει κανείς ν' απολαύσει με τη Στέλλα πιο hot και σέξι από ποτέ!

Η Στέλλα ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία με την ομορφιά και το τέλειο σώμα της. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση