ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι οι νικητές του ερωτικού στίβου τον Ιούλιο

Τί προβλέπει για τον Ιούλιο η Πρόεδρος της ISAR Κύπρου, Πατρίτσια Νικολάου

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο Ιούλιος από αστρολογικής άποψης είναι κάπως παράξενος και φαίνεται ο Ερμής να εχει τον κυριότερο λόγο με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλα θα κυμαίνονται μεταξύ αισιοδοξίας, τρέλας και παράνοιας. Προσέξτε να μην είστε άκαμπτοι, πεισματάρηδες και μοναχικοί. Πρέπει να εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σας αξίες. Όλοι χρειαζόμαστε συναισθηματική ασφάλεια χρειάζεστε ένα ασφαλές σπίτι και μια στοργική οικογένεια. Καλό μήνα σε ολους.

Κριός
Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νιώσετε το διάστημα αυτό οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν.

Ταύρος
Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένοι, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος συζητήσεων.

Δίδυμος
Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματά σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα.

Καρκίνος
Ο Ιούλιος είναι θετικός μήνας, που μπορείτε να χαρείτε τον εαυτό σας επι το πλείστον. Η προσωπική σας ευτυχία και ευημερία λογικά θα αυξάνονται μέχρι της 12 Ιουλίου. Σημαντική η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που προηγήθηκε, στο τέλος του προηγουμένου μηνα, ενώ και στις 28 Ιουλίου, ο νέος κύκλος σελήνης, ευνοεί τα οικονομικά σας, όχι μόνο το κέρδος αλλα και την διαχείριση τους.

Λέων
Από τις αρχές του μηνα με το τετράγωνο Άρη/Πλουτωνα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γενικότερα κυρίως σε φυσικό επίπεδο ή με ηλικιωμένους στην οικογένεια σας, αν υπάρχουν. Στις 30-31/7, η συνοδος Άρη/Ουρανού, είναι μια οψη αρκετά δυναμική, «βάζοντας φωτιά» στις προσωπικές σας σχέσεις, γι αυτό μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στις 23 Ιούλιου, ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας αυξάνοντας την επιρροή σας, την ανάγκη για διασκέδαση, ξεκούραση και τις αισθήσεις σας.

Παρθένος
Μέχρι τις 18.7 θα κινείται η Αφροδίτη κατά μήκος του 10ου ηλιακού σας οίκου (καριέρα και δημόσιος βίος) και είναι ένα χρονικό διάστημα που θα σας προσελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στα οποία θα θαυμάζετε την στιβαρότητα, τη σταθερότητα που εμπνεύουν, ακόμη και την αξιοπιστία τους. Στις 18.07 μετακινείται στον 11ο οίκο (φιλία, ομάδες, κοινωνικές επαφές) και θα αυξηθούν κατακόρυφα οι επαφές σας με φιλικά πρόσωπα. Ανάμεσα στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ίσως να υπάρξει ένα άτομο που θα εμπνεύσει ρομαντικά συναισθήματα και θα έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός
Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες.

Σκορπιός
Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει μεταξύ 05.07 και 19.07 στον 9ο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 10ο. Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιό σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα.

Τοξότης
Έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Αλλωστε, αυτή είναι μια περίοδος για να επανεφεύρετε τον εαυτό σας – προσωπικής μεταμόρφωσης. Γίνετε ένα είδος αναβάθμισης. Ο Ερμής, ο πλανήτης του έρωτα και της καριέρας σας, δείχνει ότι ο σεξουαλικός μαγνητισμός είναι η κυρίαρχη ενεργεια αν και αυτό θα αλλάξει από τις 19, όταν ο ερωτικός σας πλανήτης εισέλθει στον Λέοντα.

Αιγόκερως
Ο έρωτας είναι μια πολύ έντονη ενέργεια αυτή τη στιγμή και όλα πιθανά είναι, καθώς θα υπάρξουν και ευκαιρίες για κοινωνικότητες. Ο Άρης σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Πλούτωνα από τις 1-2/7,ωστόσο, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε φυσικό επίπεδο. Στις 30 και 31  ο Άρης συνταξιδεύει με τον Ουρανό, που είναι επίσης μια δυναμική όψη. Η υγεία θέλει προσοχή μέχρι τις 23, μετά την οποία θα δείτε δραματική βελτίωση.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες), συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ό, τι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν.

Ιχθύς
Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί  η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Το μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση