ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήβη Αδάμου: «Ο κόσμος της Τουρκίας με αγκάλιασε»

Όσα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κύπρια τραγουδίστρια

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Τρίτη 21/5 η Ήβη Αδάμου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τις πρόσφατες συναυλίες της στην Τουρκία, ενώ έκανε και τις πιο τρυφερές δηλώσεις για τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά, πέρα από το προσωπικό. Ο Θεός του έδωσε μεγάλη ευλογία να γράφει τέτοια τραγούδια. Χαίρομαι που βρέθηκα κι εγώ κάπως τυχαία στον δρόμο του κι έγινε όλο αυτό. Και ταιριάξαμε απόλυτα, πιστεύω», είπε μιλώντας για τον σύντροφό της.

Ακολούθως, ερωτηθείς για τις sold out συναυλίες της στην Τουρκία, η Ήβη Αδάμου είπε: "Ο κόσμος εκεί με αγκάλιασε. Τι να πω; Η αγάπη και η φιλοξενία που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα είναι απίστευτη. Ο κόσμος με αγκάλιασε. Με καλεί κάθε φορά να πηγαίνω με απίστευτη χαρά. Πρωτοπήγα τον προηγούμενο Οκτώβρη... Μελέτησα πάρα πολύ πριν πάω στο πρώτο live γιατί δεν ήξερα... με αγκάλιασαν, είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα πάει... Άμα με έβλεπες στη πρώτη συναυλία ήμουν πολύ αγχωμένη. Βέβαια, δεν το δείχνουμε ποτέ. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και να δίνω την ενέργεια που θέλει να πάρει ο άλλος... η χαρά και ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ πιο μεγάλα από το άγχος μου... Έχουμε πολλά κοινά... Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως καταφέρνουμε να ταξιδεύουμε τη μουσική μας εκτός Ελλάδος...  Γενικότερα αγαπάνε την Ελλάδα και το δείχνουν", είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 56:26:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση