ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Παυλίδου

«Περηφάνεια και τιμή...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή για την Χριστίνα Παυλίδου, καθώς χθες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον χαμό της μητέρας της, της σπουδαίας ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός τίμησε τη μνήμη της και με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτή δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία ήταν μαζί με τα τέσσερα εγγόνια της, Άλκη, Αντιγόνη, Μαρία και Ελένη.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης η Χριστίνα Παυλίδου σχολίασε: «Λατρεμένη… δυο χρόνια μακριά μας, αλλά και τόσο κοντά μας! Στην καρδιά, στη σκέψη, στην προσευχή μας! Το άκουσμα μιας αγαπημένης σου μελωδίας, μια φωτογραφία σου, μια σκηνή από κάποιο έργο που έπαιξες,το άρωμα σου που εξακολουθεί να μυρίζει το μαντήλι σου, η φευγαλέα θύμηση ενός αστείου περιστατικού που σε έκανε να γελάσεις με την καρδιά σου, ο δρόμος έξω από το ογκολογικο που περνώ κάθε μέρα, αλλά κυρίως μια κουβέντα από κάποιο άγνωστο η κάποιο φίλο που να μας υπενθυμίζει πόσο καλός, δοτικός και υπέροχος άνθρωπος υπήρξες μαμα μου, είναι αρκετά για να κατακλείσουν την ψυχή μου με χιλιάδες αναμνήσεις που άλλες πονάνε και άλλες με κάνουν να χαμογελώ και να νοιώθω περηφάνια και τιμή που υπήρξες η μαμα μας!Αιώνια σου η μνήμη μανούλα».

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση