ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει στο φακό του συντρόφου της

Η ιδιαίτερη αφιέρωση

Την ''αγορίστικη'' πλευρά του εαυτού της θέλησε να μοιραστεί η Σοφία Χατζηπαντελή με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο από την Κύπρο, που έγινε ευρέως γνωστή για τα μαύρα ενωμένα της φρύδια, αλλά και μέσω του ρόλου της ως judge κριτής στον 5ο κύκλο του GNTM κατά διαστήματα μοιράζεται δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram διάφορες σκέψεις της σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς και το κατά πόσο αυτά πρέπει να μάς καθορίζουν.

Η ίδια είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και ποστάρει συχνά φωτογραφίες της, πολλές φορές στέλνοντας τα μηνύματά της. Στην τελευταία της ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο σύντροφός της, γνωστός φωτογρα΄φος Taite Richards, με το νέο της hair look, αφού πρόσφατα έγινε και πάλι κατάξανθη, κοιτώντας απευθείας τον φωτογραφικό φακό και κάνοντας μια ιδιαίτερη αφιέρωση στη σχετική λεζάντα, στην οποία έγραψε: «Στο αγόρι που πάντα θα έχω στην καρδιά μου».

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ζευγάρι με τον καλό της τους τελευταίους μήνες, ενώ σε μια σπάνια αναφορά της, είχε πει για τον Taite Richards: «Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου...».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση