ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κομψή εμφάνιση της Φιλίππας Καρσερά στο παλάτι της Ιορδανίας

Χωρίς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον γάμο του γιου της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Αμπντάλα Β η Φιλίππα Καρσερά.

Δέσποινα Άσπρου

Στην Ιορδανία ταξίδεψε η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερα προκειμένου να παραστεί στον γάμο του γιου της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Αμπντάλα Β που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Για την ξεχωριστή αυτήν ημέρα και όπως είδαμε αρχικά μέσα από ανάρτηση που έκανα η Μαρία Στατιώτη, η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη επέλεξε να φορέσει μια σατέν μάξι δημιουργία στην απόχρωση του ροζ της πούδρας. Πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο δημιούργησε η γνωστή σχεδιάστρια και καλή φίλη της Πρώτης Κυρίας, Έλενας Χαραλάμπους. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σικάτο σινιόν κότσο στα μαλλιά.

Η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε χωρίς τον σύζυγό της στην εκδήλωση, καθώς ως γνωστό ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στη Μολδαβία για τη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Να προσθέσουμε πως το προεδρικό ζεύγος, χάρη των άριστων σχέσεων του ΠτΔ με τον Βασιλιά της Ιορδανίας και την στενή σχέση συνεργασίας με τον Ιορδανό ΥΠΕΞ κ. Ayman Safadi είναι ανάμεσα στους λίγους προσκεκλημένους στην τελετή, στην οποία θα έσωσαν «το παρών» τους μόνο περίπου 140 καλεσμένοι, Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση