ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εξομολόγηση Κύπριου τραγουδιστή

«Με είχε πειράξει πάρα πολύ το γεγονός ότι έλεγαν ότι αντιγράφω τον Μ.Χατζηγιάννη»

Beautiful People team

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στη σύγκριση που γινόταν στο παρελθόν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ένα γεγονός που όπως είπε ο ίδιος, τον είχε πειράξει πολύ.

«Με είχε πειράξει πάρα πολύ και με είχε επηρεάσει και στην ψυχολογία μου το γεγονός ότι έλεγαν ότι αντιγράφω τον Χατζηγιάννη. Δεν προσπάθησα να μιμηθώ ποτέ κανέναν. Αυτή ήταν η φωνή μου και αυτή είναι», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ανέφερε πως τα περισσότερα σχόλια ήταν κακεντρεχή, ενώ θυμήθηκε τη συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού.

«Οι περισσότεροι που το έλεγαν με κακεντρέχεια, ευτυχώς είναι σπίτι τους τώρα. Ξέρουν ποιοι είναι. Η μόνη που είχε πει κάτι, αλλά όχι με κακεντρέχεια, ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά μου ζήτησε δημόσια συγγνώμη», ανέφερε.

Δείτε όσα αποκάλυψε εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

 Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο DJ A. Chris, με opening set και after party

3ο Youth Summer Music Event

Μία άκρως καλοκαιρινή συναυλία με τον Διονύση Σχοινά– Όλες οι πληροφορίες
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Δείτε το απολαυστικό βίντεο

«Άσε με bro…»

Ήβη Αδάμου: Ο απολαυστικός διάλογος της κόρης της, Ανατολής με την πεθερά της
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ