ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Έλενα Παπαρίζου στα «Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards»

Η γνωστή τραγουδίστρια έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική εμφάνιση

Ιδιαίτερη βραδιά η αποψινή (7η Δεκεμβρίου), αφού θα διεξαχθεί στο The Royal Hall στη Λευκωσία για 22ή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα δώσει "το παρών" της η Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα θα αναλάβει τη διασκέδαση της βραδιάς, με τον τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζει!

Τα Man of the Year Awards αποτελούν τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων της Κύπρου. Συγκεκριμένα, από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων. 

Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023 και η φετινή τελετή είναι βέβαιο ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, μιας και το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» βρήκαν σημαντικούς συνοδοιπόρους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν μία τελετή αντάξια των ανδρών που θα βραβεύσουν.

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker,   BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte, Phil.Andreou MSJacovides.


Στιγμιότυπο με τους νικητές των TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards το 2022

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση