ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η boho εκλογική παρουσία της Πρώτης Κυρίας

Το Προεδρικό ζεύγος έφτασε με καθυστέρηση 50 λεπτών στον χώρο όπου θα ψήφιζαν.

Η ημέρα των εκλογών, 9 Ιουνίου, έφτασε και η παρουσία του Προεδρικού ζεύγους, Νίκου Χριστοδουλίδη και Φιλίππας Καρσερά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Το ζεύγος έφτασε πρωί-πρωί στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου, όπου ο Πρόεδρος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ η Πρώτη Κυρία ψήφισε αργότερα στο Τσίρειο Γυμνάσιο στη Λεμεσό.

Η Φιλίππα Καρσερά εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση, επιλέγοντας για την περίσταση ένα midi φόρεμα σε boho αισθητική από το γνωστό brand Sandro. Το φόρεμα ήταν διακοσμημένο με το μοτίβο Henné Bandana, εμπνευσμένο από το καλοκαίρι και το κλασικό Paisley Pattern της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η Πρώτη Κυρία έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αναφερόμενη στη σημασία της συμμετοχής των προσφύγων στις εκλογές λε΄γοντας, «Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα πρώτα εδώ στο Τσίρειο Γυμνάσιο, όπου ψηφίζουμε κατεχόμενους Δήμους. Σήμερα για την Αμμόχωστο, για την πόλη μας. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω ειδικά στους πρόσφυγες είναι να προσέλθουν μαζικά για να ψηφίσουν σήμερα, είναι πολύ σημαντικό γιατί εμπεριέχει και ένα συμβολισμό».

Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε ότι το Προεδρικό ζεύγος έφτασε με καθυστέρηση 50 λεπτών στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου, Κέντρο Στ’, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη όπου τους περίμενε αρκετός κόσμος που τον καταχειροκρότησε. Μάλιστα, και οι δύο τους δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν σχεδόν έναν - έναν όσους βρίσκονταν εκεί. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση