ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απρόσμενη αλλά chic στυλιστική επιλογή της Αννίτας Δημητρίου

Η φωτογραφία που εντοπίσαμε

Δέσποινα Άσπρου

Mια σχετικά απρόσμενη και ταυτοχρόνως fresh στυλιστική επιλογή έκανε πρόσφατα η Αννίτα Δημητρίου και μάς εξέπληξε ευχάριστα.

Αν και συνήθως η Πρόεδρος της Βουλής επιλέγει συνήθως διαχρονικούς και κλασικούς συνδυασμούς, αυτή την φορά πόνταρε σε ένα πλεκτό τοπ, το οποίο συνδύασε μαζί με off white midi δημιουργία, με την εμφάνισή της να είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και ταυτοχρόνως, σικάτη! 

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει με πλεκτές και cozy δημιουργίες κατά την διάρκεια των επίσημων συναντήσεών της, ωστόσο βλέποντάς την να επιλέγει αυτό το κομμάτι κατά την συνάντησή της με την πρέσβειρα του Λιβάνου στην Κύπρο, παραδεχτήκαμε πως της ταιριάζει απόλυτα, ενώ σίγουρα η επιλογή της είναι ιδανική γι' αυτές τις ημέρες.

Με τον συνδυασμό που έκανε, η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία μέσα από τις εμφανίσεις της ουκ ολίγες φορές χαρίζει στυλιστική έμπνευση αφού η ίδια θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του νησιού μας, απέδειξε πως τα πλεκτά αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και να δείχνουν κομψά!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση