ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αννίτα τιμά τη Ζέτα

Η συγκινητική ανάρτηση για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που η Ζέτα Αιμιλιανίδου έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά τη θλίψη στο Παγκύπριο.

Η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε με τον τρόπο της να τιμήσει τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της και σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Ένας χρόνος χωρίς την Ζέτα Αιμιλιανίδου. Την Ζέτα μας. Τη φίλη, τη συναγωνίστρια της παράταξής μας που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από την προσήλωσή της και τη διαρκή προσφορά στον άνθρωπο. Η Ζέτα πολιτευόταν και αγωνιζόταν με πάθος για την εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ο χαρακτήρας και το έργο της, θ’ αποτελούν για πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Αιωνία η μνήμη της».

 

Υπενθυμίζεται ότι η τέως Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απεβίωσε το βράδυ της 6ης Ιουνίου, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο “Υγεία”, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Είχε υποστεί στις 15 Μαϊου, ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής και εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία. Ωστόσο, στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε..

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση