ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Ανδρούλα Βασιλείου απαντά για το επίμαχο tweet της με την Melania Trump

Η Ανδρούλα Βασιλείου μας μιλά για την γνωριμία της με τον σύζυγό της και αποκαλύπτει τι θα έκανε αν δεν ήταν δικηγόρος

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η πρώτη Κύπρια Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρούλα Βασιλείου, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε εφ' όλης της ύλης στο must και στην διευθύντρια του περιοδικού, Ειρήνη Χριστοφόρου. 

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το επίμαχο tweet της στο οποίο αποκάλεσε την Melania Trump «άγαλμα», η Ανδρούλα Βασιλείου είπε: "Ήταν πολύ αυθόρμητο και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν ένα άτομο -είτε γυναίκα είτε άντρας- μιλά και απευθύνεται σε ένα ακροατήριο, δύο πράγματα πρέπει να τον χαρακτηρίζουν, το να εκφράζεται και να εκφράζει αισθήματα και να επικοινωνεί με το ακροατήριό του. Και πράγματι όταν είδα αυτή την εικόνα της Μελάνια Τραμπ, μιας υπέροχης γυναίκας εμφανισιακά, με λευκό φόρεμα, άγαλμα πραγματικά, ήταν τελείως ανέκφραστη. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το ακροατήριό της. Μπορεί αυτά που έλεγε να ήταν σωστά, αλλά δεν είχε μεταδοτικότητα. Αυτό που είπα ήταν αυθόρμητο. Ήταν η όλη της ψυχρή εμφάνιση, αντίθετα από τη Χίλαρι Κλίντον και τη Μισέλ Ομπάμα, οι οποίες μιλούσαν και το πρόσωπό τους ήταν γεμάτο έκφραση". 

Η ίδια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της Γιώργο Βασιλείου και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν. "Ο πατέρας μου γνώριζε την οικογένεια του Γιώργου, ο οποίος έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό και όταν επέστρεψε τον συνάντησε στον γραφείο του για κάποιες συμβουλές για τη βιομηχανία ενδύσεως που είχε. Στο γραφείο του πατέρα μου είδε τη φωτογραφία μου με τη δικηγορική τήβεννο και ενδιαφέρθηκε να με γνωρίσει... Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εκείνο όμως που με εντυπωσίασε στον Γιώργο ήταν η έντονη προσωπικότητα και η εξωστρέφειά του. Όταν εκείνο το βράδυ έφευγε από το σπίτι μας, με ρώτησε «Θέλεις να βρεθούμε ξανά;». «Βεβαίως» του απάντησα".

Αν και όλοι έχουμε συνδέσει την Ανδρούλα Βασιλείου με τον κόσμο της νομικής, η ίδια αποκαλύπτει πως δεν ονειρευόταν πάντα να γίνει δικηγόρος. "Όχι. Είχα μανία να γίνω σχεδιάστρια μόδας αλλά ο πατέρας μου δεν με άφησε. Η γιαγιά μου, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ, πρόσεξε ότι είχα το λέγειν και μου είπε «Ανδρούλα μου, θα πας για δικηγόρος». Και το δέχτηκα", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X