ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Σπάραξε η Κύπρια τρανς που δεν μπήκε στο σπίτι!

Οι κριτές σε πανικό - Κάλεσαν τους ψυχολόγους

Μετά το ID Catwalk παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας τη φάση του bootcamp, όπου τα μοντέλα διαγωνίσθηκαν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge, το οποίο και έδειξε ποια από τα αυτά πέρασαν τελικά στο σπίτι.

Οι τρεις κριτές, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου διάλεξαν τις κοπέλες που πέρασαν στην επόμενη φάση, ωστόσο κάποια από τα μοντέλα, που δεν πέρασαν, δεν είχαν και την αναμενόμενη αντίδραση..

Η Έβελυν, η Κύπρια τρανς από την Κύπρο δεν είχε τις αναμενόμενες λήψεις στο σετ, με αποτέλεσμα όταν ανακοινώθηκε ότι δε θα περάσει στην επόμενη φάση, να ξεσπάσει σε κλάματα και να μην μπορούν να τη συνεφέρουν.. Η αντίδρασή της προκάλεσε προβληματισμό κι ανησυχία, με τους κριτές να καλούν τους ψυχολόγους της παραγωγής για να τη βοηθήσουν!

Η Έβελυν δεν έδειχνε να αποδέχεται το αποτέλεσμα, με την ίδια να λέει: «Απογοητεύτηκα. Μπορεί να πήγαν λάθος τα πράγματα στο Bootcamp, αλλά δεν μου δώσατε μια ευκαιρία να επανορθώσω ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο στην Ελλάδα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Κύπρος  |  GNTM  |  Έβελυν

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση