ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστός Κύπριος ποδοσφαιριστής από τα γήπεδα... στην πασαρέλα

Το αποθεωτικό σχόλιο της εντυπωσιακής συζύγου του

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας σχετικά με την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγή στον Εθνικό Άχνας υπό την μορφή δανεισμού για μια αγωνιστική περίοδο, είδαμε τον ίδιο να δοκιμάζει έναν νέο ρόλο: αυτόν του μοντέλου!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Παναγή το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου περπάτησε στην πασαρέλα του φιλανθρωπικού fashion event - KULT Together που πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο, δίπλα από το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Στόχος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν να στηρίξει το έργο του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, «Γκολ στη Ζωή» και τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων 1 και 2 του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Βλέποντάς τον στην πασαρέλα, η σύζυγός του Άντρεα Νικολάου Παναγή δεν μπόρεσε να μην απαθανατίσει την στιγμή και μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα να τον αποθεώσει. Σε στόρι, λοιπόν, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή χορεύτρια και χορογράφος, έγραψε: "Πάντα περήφανη για εσένα".

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση