ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργία Αχιλλέως: Αυτό είναι το νέο της εγχείρημα

Βρεθήκαμε στη παρουσίαση του νέου βήματος της πρώην δημοσιογράφου και κεντρικής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1

Το νέο της εγχείρημα παρουσίασε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η Γεωργία Αχιλλέως Αγαθαγγέλου σε σποτ της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δημοσιογράφος, παρουσίασε τη δική της νέα σειρά skin care αποκλειστικ΄ά για το βράδυ, τα «Jiunnell Lady».

Στην εκδήλωση "το παρών" τους έδωσαν αρκετά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας, μεταξύ αυτών η Γιώτα Παπαδοπούλου, η Νόνη Κυπριανού, η Έλενα Φτελέχα, η Στάλω Πιλακούτα κ.α.

Να αναφέρουμε πως η Jiunnell πλέον έχει διαθέσιμα 4 άκρως εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης εξειδικευμένα για το βράδυ, τα οποία υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για να εξασφαλίσουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Σχεδιάζονται για να αντιμετωπίζουν διάφορους τύπους δέρματος και ανησυχίες, επιτρέποντάς σας να τα προσαρμόσετε στη ρουτίνα σας.

Τα τέσσερα προϊόντα αποτελούνται  από το «Facial gel wash», το «Τhe Serum», το «Τhe Gel» και το «The Cream», των οποίων οι φόρμουλες δημιουργήθηκαν με προσοχή, βασιζόμενες σε προηγμένη έρευνα και δερματολογικές γνώσεις.

 Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την βραδιά:


Η Άννα Χατζηγρηγορίου, η Αφροδίτη Χατζηρακλέους και η Georgina Χατζηρακλέους

Η Γεωργία Αχιλλέως Αγαθαγγέλου, η Θεοδώρα Αγαθαγγέλου και ο Πέτρος Αγαθαγγέλου


Η Νόνη Κυπριανού


Η Έλενα Φτελέχα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση