ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε διπλό ρόλο ο Φώτης Γεωργίδης στην tv: «Θα προτιμούσα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον διπλό ρόλο που θα έχει στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν

Τον εαυτό του σε διαφορετικές σειρές και διαφορετικούς σταθμούς θα βλέπει με τη νέα σεζόν ο ηθοποιός, Φώτης Γεωργίδης. Συγκεκριμένα, η νέα σεζόν της σειράς, «Pasta Pοmilωri», της οποίας τα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί, θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 κοντά στα Χριστούγεννα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, όμως, θα εμφανίζεται και στον Alpha Κύπρου, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Κάμπινγκ», όπου και υπογράφει.

Μιλώντας στο περιοδικό ΤηλεΩρες για την πιο πάνω συνθήκη που θα έχει να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν, ο ηθοποιός ανέφερε ότι η ευχή του είναι να μη προβάλλονται την ίδια ώρα, εξηγώντας, ωστόσο, ότι αυτό δεν είναι στο χέρι του.

«Το ευτύχημα θα ήταν να οκοληρωνόταν η “Pasta” και να ξεκινούσε ομαλά το «Κάμπινγκ». Σίγουρα ήταν μια πολύ καλή συνεργασία με τον ΑΝΤ1, με όμορφους συνεργάτες, που κύλησε πάρα πολύ ωραία. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην προβάλλονται οι δύο σειρές την ίδια ώρα για να μην υπάρξει ένα αχρείαστο μπέρδεμα, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφασίσω εγώ. Συναισθηματικά με δυσκολεύει αυτή η συνθήκη, θα προτιμούσα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα», ανέφερε στον υπεύθυνο ύλης του περιοδικού, Ανδρέα Μαλάη.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X